Un festival segur

Higiene de mans

 

Mantingueu una higiene acurada de les mans i apliqueu-vos gel hidroalcohòlic tant en arribar com en sortir de les funcions. A cada teatre, trobareu dispensadors de gel als accessos i a l’interior.

Ús de la macareta

 

Seguint les directrius del Departament de Salut del Govern de Catalunya, recollides al Procicat, és obligatori l’ús de mascareta.

Veniu amb temps

 

Planifiqueu la vostra visita al Festival i veniu amb temps suficient per accedir als espectacles amb tranquil·litat i amb el ritme adequat per als/les petits/es. Preferiblement, porteu les entrades al mòbil o impreses des de casa.

Manteniu la distància

 

Manteniu, en tot moment, la distància de seguretat amb d’altres participants. Per tal que us resulti més fàcil amb els/les petits/es, a l’accés als teatres el Festival us ha preparat propostes artístiques que us permetran garantir aquest distanciament tot jugant.

Tothom al seu lloc

 

Ocupeu només els seients que us han assignat a l’adquirir les entrades i deixeu lliures els espais entre espectadors. Quan acabi la funció, seguiu les indicacions del personal de sala per sortir del teatre ordenadament.