Legal Notice

De conformitat a la Llei 34/2002 sobre Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI), informem a continuació de les nostres dades legals:

Denominació
Associació Rialles Espectacles Infantils I Juvenils
NIF : G63436430

Inscripció Registral
Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya, Secció 1a del Registre de Barcelona, número de registre 17.397, amb data 11 de Desembre de 1995.

Domicili Social
Ronda de la Roureda, 24
08207 Sabadell, Barcelona
Tel. (+34) 937.232.833

Condicions de venda del carnet Amics de LaSala

  • La quota d’Amics de LaSala és una quota única (es cobrarà una sola vegada, en el moment de donar-se d’alta)
  • Un cop fet el pagament de la quota, se us assignarà un número de soci/a. Aquest número de soci/a pertany al nucli familiar i no pot ser transferible.
  • El pagament d’aquest import inclou la possibilitat d’accedir a tots els descomptes dins de la programació de LaSala i el Festival el Més Petit així com l’assistència a les diferents activitats dirigides de forma prioritària als/les sòcis/es d'”Amics de LaSala”.
  • En el cas que es vulgui tramitar la baixa com “Amic de LaSala”, haureu d’enviar una mail amb les vostres dades i el número de soci/a a lasala@lasalateatre.cat . En cap cas es farà devolució de la quota de soci/a.
  • El personal de RIALLES ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS o personal designat per l’entitat es reserva el dret a demanar el número carnet de soci/a per accedir a l’espectacle si s’han aplicat descomptes en la compra de les entrades.

Condicions de privacitat

El responsable del tractament de les teves dades és RIALLES ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS, amb l’adreça postal: Ronda de la Roureda 24, 08207 Sabadell.

La finalitat és comunicar-te la programació de LaSala i el Festival El Més Petit de Tots, les activitats que s’organitzen com tallers o conferències i informacions que pensem que us poden interessar (també per via electrònica)

En cap cas facilitarem les teves dades a tercers

Pots revocar el consentiment a l’enviament de correus i informacions a través del correu electrònic a comunicacio@lasalateatre.cat