Festival elPetit

El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. Del 9 al 24 de novembre el Festival elPetit omplirà els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. elPetit es caracteritzana àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent. En total, més de 100 espais d’encontre artístic on descobrir el món que ens envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

Però elPetit és molt més que un Festival d’Arts. També és un espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking. En el marc del IX Encontre internacional d’Arts per a la (primera) infància (14-17 nov.), elPetit organitza una trobada oberta a artistes i professionals del sector de la cultura, l’educació, la salut i l’acció social que inclou conferències de perfils de referència en el sector, debats i tallers. Una mirada àmplia per abordar la situació actual i futura de les Arts en la (primera) infància. 

Aquest novembre, us convidem a explorar l'univers d’elPetit com mai abans no ho havíeu fet. Una oportunitat única per descobrir i compartir espais d’encontre artístic excepcionals.

Us esperem a elPetit, on la imaginació emprèn el vol!