L’Art ens alimenta
i ens fa créixer

El 2021, el Festival elPetit ha recuperat la presencialitat inundant d’experiències artístiques en viu més de 25 espais a 12 ciutats del territori. L’última edició ha centrat la mirada en  l’oportunitat de (re)descobrir, (re)pensar, (re)crear i (re)trobar-se a través de les Arts. El Festival elPetit construeix el temps i l’espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels/les més petits/es. Mitjançant una programació contemporània, elPetit ha reafirmat el seu compromís amb la qualitat i la innovació amb una selecció de les millors propostes del moment en l’àmbit nacional i internacional.  

A més, el Festival elPetit ha comptat amb espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking en el marc del VI Encontre internacional d’Arts per a la (primera) infància. Una trobada oberta a mestres i professionals que inclou conferències de perfils de referència en el sector, debats i tallers. Una mirada completa per abordar la situació actual i el futur de les Arts en la (primera) infància. 

Cada any, el Festival elPetit es fa gran envaint nous territoris i nous llenguatges amb el convenciment que ‘l’Art ens alimenta i ens fa créixer’. A tots/es els/les que vulgueu assaborir experiències artístiques singulars, us esperem del 12 al 27 de novembre a elPetit 2022!