INTERSTICE

Projecte  europeu Erasmus+ d’investigació sobre l’interstici entre artistes, mestres i infants amb l’objectiu d’apropar l’art contemporani d’alta qualitat a l’escola bressol, educació infantil i primària, millorant la creativitat i el pensament crític dels infants i promoure oportunitats de participació en experiències culturals, reduint les desigualtats en el seu accés seguint tres principis: interacció, participació i democràcia en contextos educatius.
Relacionat al projecte de formació de laSala, ‘Mestres que es mouen’.

Partners:
UAB (Catalunya)
Universitat de Stavanger (Noruega), Universitat de Bath (Regne Unit) i Universitat de Bologna (Itàlia) i laSala | elPetit (Catalunya).

Període: 2020 – 2023

www.interstice.eu

COMMUNITY IMPACT | Districte 3

Projecte europeu Erasmus+ d’intercanvi d’experiències i estratègies en relació a l’impacte de les Arts en la salut cultural dels barris, especialment, aquells socialment complexes i en risc d’exclusió. L’objectiu final del projecte és desenvolupar un pla estratègic d’impacte cultural, social i educatiu al districte per a executar en el període (2023-2025).
L’equip multidisciplinar liderat per laSala inclou professionals de l’Escola Bressol Calvet d’Estrella, de l’Escola d’Educació Infantil i Primària Calvet d’Estrella, la Biblioteca del Nord i del Departament de Cultura, Acció Social i Drets Civils de l’Ajuntament de Sabadell.

Partners:
Compagnie ACTA (França)
Starcatchers (Escòcia)
2TURVENHOOG (Holanda)
laSala elPetit (Catalunya)

Període: 2021-2024

SMALL SIZE NETWORK

Xarxa internacional europea especialitzada en les Arts Escèniques 0 a 5 anys amb 91 entitats associades de 37 països diferents.

www.smallsizenetwork.org