Ingredients per a un miniconte en format llibre instantani

Inge Nouws |Holanda - Catalunya

Compartir

3 elements escollits d'una llista de la compra es converteixen en un vehicle, un personatge i un animal. Els 3 personatges són les protagonistes del miniconte.

L'objectiu principal del projecte és recolzar-se de la capacitat transformadora de les arts plàstiques per a acompanyar les mares internes a compartir les seves experiències i emocions amb els seus infants i a fomentar la comunicació entre elles i les seves famílies. Per fer-ho, es treballarà en la creació d'obres d'art plàstiques que narren històries personals. Aquestes obres no tindran un enfocament escènic, sinó que se centraran en la narració de contes personalitzats, que tractin vivències i/o emocions que les mares internes puguin compartir amb els seus fills/filles.

Aquest projecte ofereix una oportunitat a les mares internes de connectar-se amb els fills/es a través de l'art i la narració d'històries contribuïnt a millorar el seu benestar emocional i la seva capacitat per expressar-se de manera creativa.

A més, des del festival elPetit creiem que aquest projecte té potencial per a tenir una durada més llarga en el temps portant a terme 3 tallers dins CPDones, 1 taller a escola COBI i 1 trobada familiar a CPDONes.

 

Divendres 23 novembre  | Centre Penitenciari de Dones Wad-Ras. Barcelona